NYESTE

Om norskereiseblogger.no

Hvem eier og driver norskereiseblogger?

"Norske reiseblogger" eies og drives av reisebloggeren Janicke Hansen. Janicke har blogget om reiser siden 2011 og har idag reiseblogging som yrke. I tillegg til mange selvstendige og uavhengige reiser arbeider hun aktivt med ulike destinasjoner, selskap og turistorganisasjoner for å kreere innovative markedskampanjer, arrangere bloggturer og promotere destinasjoner. Hun har vært styremedlem i den internasjonale reiseblogger organisasjonen Professional Travel Bloggers Association, PTBA, som representant for Europa og hun er også en av damene bak det Nordiske reisebloggernettverket NordicTB, et nettverk som bistår destinasjoner, bedrifter og merkevarer med innholdsdrevne markedskampanjer.

Ønsker du kontakt kan Janicke nås på mail: janicke@mellimarked.no eller på telefon: +47 995 85 331

Janicke driver også den engelske søsterbloggen Let's get lost - by norskereiseblogger.no hvor du finner flere spennende reisehistorier. Ta en titt, da vel! 


Janicke på bloggtur i Polen. Hvert ledige minutt brukes til å oppdatere sosiale medier og/eller bloggen.

Hva er norskereiseblogger.no?

Norske reiseblogger er, i tillegg til å være en klassisk reiseblogg, en bloggportal som har som formål å samle spennende Norske reisebloggere på en side for å utveksle både store og små reisetips. Noen ganger trenger man andre typer tips enn dem man finner i reisebrosjyrene eller turistkontorenes beskrivelser, og mange spennende reisemål og reisemåter kommer ikke frem i lyset fordi det f.eks. mangler kommersiell verdi. På Norske reiseblogger vil vi alle kunne dra nytte av hverandres erfaringer.

Norske bloggere kan registrere både sin egen reiseblogg eller, om man ikke har en direkte reisefokusert blogg, sine reiserelaterte blogginnlegg. Alle registrerte reisebloggers siste publiserte innlegg vises nederst på norskereiseblogger.no mens reisebrevene ligger på en egen side med oversikt over alle registrerte reisebrev. Kjenner du noen som enten kan ha glede av å dele sine erfaringer, eller kan ha glede av å lese om andres erfaringer så nøl ikke med å anbefale Norske resieblogger. Jo flere vi er som deler, jo mer interessant blir det. Husk at du finner oss også på facebook.com/norskereiseblogger på instagram: norskereiseblogger, Pinterest, YouTube og på twitter og Periscope: @janicke_hansen 

Registrere din blogg?

Blogger du om reiserelaterte tema er du hjertelig velkommen til å registrere din blogg på Norske reiseblogger. Det spiller ingen rolle hvilken type reiser du blogger om, her er det plass til alle med reiseerfaring. Fottur over Hardangervidden, Cruise i Karibien, motorsykkelferie i USA, seiling i Middelhavet, øyloffing i Hellas, fotballreiser til England, shoppingtur til Barcelona eller sykkeltur i Danmark. Skildringer av både korte og lange reiser er velkommen. Alle type reisetips og erfaringer er verdifulle som en erfaringsbase for andre reiselystne, så her er det bare å dele.

Klikk på fanen "Alle reiseblogger" og du kan linke din blogg direkte til siden! Husk å kopiere bloggens URL, ikke enkeltinnlegg i oversikten.Har du ikke egen reiseblogg, men ønsker å dele større eller mindre reiseerfaringer fra egen blogg kan du linke inn et reisebrev istedenfor. Klikk på fanen reisebrev for å linke inn eller lese spennende reisebrev.Norske reiseblogger skal være den naturlige plassen for å både gi og få gode reisetips, tips om ulike ferieformer, reisemåter og spennende destinasjoner.

Klarer du ikke å registrere bloggen din via Linky Tool kan du sende en mail til janicke@mellimarked.no for å registrere din blogg eller skriv en kommentar på facebooksiden vår om at du ønsker å at vi skal registrere din blogg på Norske reiseblogger.

Velkommen og god reise!


 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes