NYESTE

Samarbeidsmuligheter

Samarbeidsmuligheter (kontaktinfo nederst)

Sponset blogginnlegg?
Har du en spennende kampanje eller en nyhet du vil dele med et reiseinteressert publikum? Norske reiseblogger produserer og publiserer sponsede blogginnlegg med omtale av din kampanje, destinasjon, konkurranse eller reiselivsbedrift på norskereiseblogger.no. Blogginnlegget linkes også ut på vår facebookside og kan boostes gjennom kjøpte visninger på facebook. Pris etter avtale og omfang. 

Trenger du en reiseskribent for artikler eller blogposter i egne kanaler?

Vi skriver gjerne blogginnlegg eller artikler for publisering i dine kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller til advertorials. Pris etter avtale og omfang.


La oss markedsføre din destinasjon!
Ønsker du en fyldigere beskrivelse fra en reisendes perspektiv? Vi tar reiseoppdrag/visningsturer i både inn- og utland som garanterer flere fyldige blogginnlegg på norskereiseblogger.no med tekst og foto av din destinasjon, reisetilbud eller opplevelsestilbud. Antall blogginnlegg varierer i forhold til opplegg og varighet og avtales på forhånd.

På en visningstur benyttes selvsagt alle sosiale kanaler flittig under selve turen, også kalt Real-Time Storytelling. Hyppige oppdateringer på instagram, twitter og facebook er en selvfølge. Ønskes det filmer fra destinasjonen eller en spesiell aktivitet ordner vi selvsagt dette også. Etter turen vil alle blogginnlegg og filmer linkes ut på vår facebookside og twitter, og kan også boostes gjennom kjøpte visninger på facebook. Blogginnlegg og filmer kan selvsagt benyttes av oppdragsgiver i sitt markedsføringsarbeid på sosiale og digitale kanaler. Vi skriver gjerne også artikler til bruk i oppdragsgivers egne kanaler, som blogg, nettside, kundemagasin eller advertorials. Pris etter avtale og omfang.

Annonsere

Vi tilbyr også bannerannonsering, annonselenker i innlegg og advertorials. Om du ønsker kan vi også promotere dine kampanjer og produkter via våre sosiale kanaler, som facebook og instagram. Ta kontakt for pris, format og muligheter


VI TILBYR OGSÅ VÅRE TJENESTER INNEN:

Kampanjer

Vi hjelper deg med å kreere, iverksette, gjennomføre, dokumentere og evaluere digitale og sosiale markedskampanjer. Vi kan være med gjennom hele prosessen eller kun i deler av den. Vi skreddersyr et opplegg som passer dine planer og budsjetter.

Vi har gjort kampanjer for mange fornøyde kunder både i Norge og utlandet. Be gjerne om case studies for resultater og feedback fra kunder.


Kurs
Hvordan praktisere Real-Time storytelling? Hvordan samarbeide med digitale historiefortellere? Hvordan bygge opp en vellykket kampanje?

Vi skreddersyr kurs og workshops for deg og dine medarbeidere i bruk av digitale og sosiale kanaler i destinasjonsmarkedsføring
Foredrag
Destinasjonsmarkedsføring og digitale historiefortellere: Hvordan velge samarbeidspartnere? Hvilke samarbeidsformer er mest effektive? Hvilke digitale og sosiale kanaler er de "hotteste" og hvordan implementere en digital kampanje i din markedsstrategi.

Janicke har holdt foredrag både i Norge og i utlandet, bl.a. under New York Travel Festival, ITE HCMC i Vietnam, Matka Nordic Travel Fair i Helsinki og BBCon i Stockholm for å nevne noen.

For mer informasjon ta kontakt på
Mail: janicke@mellimarked.no
Mobil: +47 995 85 331

1 kommentar :

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes