13 dager på pølsetur er over...

Det er mulig jeg må på en frukt- og grønt diett de neste ukene etter å ha vært 13 dager på reise med en herlig gjeng norske bloggere i Tyskland for å jakte på nye pølser å smake på. Reisen gikk fra Freiburg i sør-vest, opp til Berlin i nord og endte i Munchen i sør-øst. Mange togturer, trikketurer, bussturer, sykkelturer og undergrunnsbaner senere talte vi opp "jakten", og endte på hele 60 ulike pølsetyper! Det er i snitt 4,6 nye pølsetyper hver dag!

Weisswurst til frokost i Munchen var ett av høydepunktene på turenKampanjen med det klingende navnet #WurstAdventure har blitt til gjennom et samarbeid mellom German National Tourist Office, avdeling Norge og Nordic Travel Bloggers, et kollektiv bestående av 35 av de beste reisebloggerne i de Nordiske landene. Hovedmålet har vært å fremme en litt "glemt" men svært tradisjonsrik og levende mattradisjon i Tyskland, pølsene. Med på laget har vi også hatt Best Western Hotels og DB Bahn som har stilt opp med hotellrom og transport under hele turen. Vi har også samarbeidet tett med mange lokale turistkontorer som på en super måte har hjulpet oss med program, lokaltransport, guidede turer og spennende kontakter.Iløpet av turen har vi møtt på masse herlige mennesker, smakt på mange utrolig gode pølser (og noen ikke fullt så gode) sett vakre byer, landskap og landsbyer og vært på noen av de merkeligste museene som finnes. Om du har lyst på noen glimt av hva vi har opplevd kan du søke på hashtaggen #WurstAdventure på både Facebook, Twitter, Instagram og Pinterest og se noen artige videoklipp fra våre livesendinger med Periscope her. Vi har også skrevet en enkel reisedagbok hvor hver dags reiserute og pølseopplevelser er beskrevet.

På marked i Kassel. Pølser i alle fasonger og størrelser

Opplevelsene fra turen samt en fullstendig oversikt over alle pølsene som ble testet kommer på bloggen utover høsten og vinteren, så det er bare til å følge med! :)

Currywurst! Mmmmm.....


Følg Norske reiseblogger i Sosiale medier:

Etiketter: , , , ,