Fjordsprell-lansering med Fjordline

Sist uke var jeg invitert på Fjordline sin lansering av høstens nye underholdningskonsept "Fjordsprell". Lanseringen fant sted på ruten Sandefjord - Strømstad, og åpningsnummeret stod ingen ringere enn Alex Rosèn for. Men før vi kommer så langt...Oslofjord, som båten heter, er en av de lekreste og mest gjennomførte jeg har besøkt som seiler mellom de Nordiske landene.

Offisiell åpning av Fjordsprell foretatt av Alex Rosèn ombord på Oslofjord
Promosamarbeid
Lekne og fargerike skilter viser deg vei omkring i skipet

Interiørmessig er båten lekker. I alt fra skilting og interiørdekor til møbler, spise- og shoppingområder. Man blir rett og slett glad når man kommer ombord.

Lekre dekortrær og gulv i Oasis Garden Cafè


Er du medlem i Fjordline sin kundeklubb Fjord Club kan du resevere så mange turer du vil på ruten Sandefjord-Strømstad, helt gratis! I tillegg får du medlemsfordeler som spesielle invitasjoner og gode medlemspriser i tax-free butikken.

Stort utvalg til gode priser finner du i tax-free butikken ombord

Overfarten mellom Sandefjord og Strømstad tar ikke mer enn ca. 2,5 timer, men det er ikke vits i å kjede seg av den grunn.  En buffetlunsj eller middag inklusiv kalde og varme retter samt drikke av eget valg og mengde får du for kun 249,- 

Buffeten har Amerikansk tema i denne perioden. Mye snadder på menyen, altså!

Lekre sittegrupper i Commander Buffet

Vil du underholdes kan du ta turen opp i Fjord Lounge. Underholdning i loungen er gratis for medlemmer i Fjord Club, andre betaler 100,-. PS: Det er selvsagt gratis å bli medlem i kundeklubben. Om du etter underholdningen fremdeles vil ha noe å fylle tiden med under overfarten, er selvsagt Tax-Free butikken et yndet valg. Her bugner det av varer til gode priser, både i flytende og fast format. Skipet har også fått sin egen outlet med et stort utvalg klær og tilbehør til særs gode priser.

Så tilbake til Alex Rosèn. Han stod som sagt for den offisielle åpningen av Fjordsprell programmet for høstsesongen 2015, og det gjorde han med en fartsfylt opptreden som inneholdt både snor og slipsklipping, sang og et artig og inspirerende foredrag med spennende historier fra hans karriere i og utenfor tv-ruten.

Det holdt ikke bare med å klippe snoren. Her ryker også slipset til programleder Tore Holden

Alex Rosèn gir alt i sin Elvis inspirerte sangopptreden

Med fullt dagslys og utsikt over Oslofjorden mente Alex selv det var utrolig artig å stå på scenen!

Underholdningen tilknyttet Fjordsprell konseptet er lagt til onsdager og torsdager, og inneholder en stor mengde kjente og kjære foredragsholdere og artister. Onsdagene er viet foredrag omkring inspirasjon og livsglede, mens torsdagene er den store konsertdagen med populære og folkekjære artister.

Ta gjerne en titt på oversikten over artister og foredragsholdere i tiden fremover. Det kan bl.a nevnes at Tom Mathisen, Viggo Sandvik, Dennis Storhøi og Einar Lunde kommer til å gjeste skipet iløpet av høsten!


Følg Norske reiseblogger i sosiale medier: 

Etiketter: , , ,