Bli med på helikoptertur over Helsinki! (video)

På en kald og klar vintermorgen tok jeg en helikoptertur for å se Helsinki fra luften. Solen var akkurat på vei opp og det var kun et lett skydekke som slapp igjennom striper av sollys. Nydelig, med andre ord!

Start og landing var ved en vakker, frossen innsjø like utenfor bykjernen, og mens vi ventet på at helikopteret skulle komme ble det tid til en liten fotorunde.


Foto fra instagram.com/norskereisebloggerFra helikopteret ble det filmet og fotografert ivrig. Vi var 6 passasjerer med på turen, og med rundt regnet 13-14 ulike foto og filmkamera (inkludert mobiltelefoner) ombord så vi nok ut som en gjeng papprazziaer der vi kom flygende :)

Foto fra instagram.com/norskereiseblogger
Soloppgangen gav et varmt lys over det ellers så frosne Helsinki, så det var vanskelig å legge fra seg kameraene og ekstra vanskelig å velge hvilket kamera som skulle prioriteres for hvilket område. Jeg endte opp med å prioritere filming, knipse litt oversiktsbilder med kamera og fange noen stemningsbilder med mobilen. Jeg tok meg selvfølgelig også tid til å bare nyte utsikten uten noen "forstyrrende" elementer av noe slag.

Enjoy!
Likte du videoen? Abonner på vår YouTube-kanal her

Følg oss i sosiale medier:


 

Etiketter: , , , , ,