NYESTE

Sjarmerende Gargano i Italia (video)

I september var jeg på en fantastisk opplevelsestur til Gargano i Italia. Dette området har alt det beste av hva Italia har å by på, både når det kommer til fantastisk natur, pittoreske landsbyer, flotte strandresorts, vennlige mennesker og nydelig mat.

Peschici er en av de pittoreske landsbyene i GarganoGargano ligger på østkysten av Italia og utgjør sporen på støvelen. Her finnes både sjarmerende fjellandsbyer og livlige kystlandsbyer, store skoger og innsjøer, og tilhørende Gargano ligger det også noen fantastiske øyer, Tremiti Islands, et par timer med båt utenfor kysten.

På turen hadde vi med oss en filmfotograf som har satt sammen vår innholdsrike uke i en liten film som viser noe av de stedene vi besøkte og opplevelsene vi hadde. Nyt bildene om du ikke forstår italiensk, så lover jeg at det kommer flere historier og masse bilder fra Gargano senere!

 

Les også om Umbra Forest i Gargano her

Følg oss i sosiale medier

Legg inn en kommentar

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes