Reis gratis til Anguilla i desember!

Innlegget er produsert i samarbeid med Dohop.com

Kunne du tenkt deg å ligge på en strand i Karibien og bare nyte livet, mens de kalde vintervindene preger været her nord? Kunne du også tenkt deg at noen andre dekket dine kostnader med både reise og opphold? Da bør du lese videre!

Bildet er fra kampanjesiden til Dohop.com
Den 7. desember avholdes World Travel Awards Grand Final Galla på den Karibiske øyen Anguillaen, og det skal her deles ut en rekke prestisjetunge reiselivspriser. Reisesøkesiden Dohop.com er nominert til prisen for "The World’s Leading Flight Comparison Website”. Dessverre har ingen av de ansatte i Dohop mulighet til å delta på prisutdelingen, og de ønsker derfor å sende en representant som har mulighet til å ta imot prisen på deres vegne, om de skulle vinne.

Nå lurer du gjerne på hva du kan gjøre for å bli vurdert som en verdig kandidat til å reise gratis til Karibien i desember? Det er såre enkelt! Det eneste du trenger å gjøre er å poste en "selfie" på Instagram og beskrive hvor lyst du har til å være Dohop sin representant under World Travel Awards på Anguilla. Tag bildet med @dohoptravel og/eller #DohopAward og ditt bidrag er levert. Husk at du må ha åpen profil på Instagram for at det skal være mulig for Dohop å vurdere bidraget ditt. Det oppfordres til å tenke original og kreativt. Bidraget ditt må være postet senest kl. 12.00 (noon) torsdag 20. november!

Den heldige personen som blir plukket ut til å reise til Anguilla vil få dekket fly fra sin nærmeste flyplass t/r St. Martin og deretter ferge til Anguilla. Avreise 4. desember, retur 9. desember. Du vil bli innlosjert på en flott strandhotell, og kan i 5 dager nyte livet på øyen med avslapping, god mat og drikke og gjøre stort sett det du ønsker. Den eneste betingelsen er at du deltar under gallamiddagen om kvelden 7. desember og mottar prisen på vegne av Dohop, om de skulle vinne.

Høres det fremdeles fristende ut å ligge på en strand i Karibien og nyte livet mens de kalde vintervindene preger været her i nord? Slipp kreativiteten løs og last opp ditt bidrag på Instagram allerede idag. Kanskje er det deg som nyter livet på Anguilla om kun kort tid! 

Anguilla er en øy i Karibia og ligger øst for de Britiske Jomfruøyene og nord for St. Martin. Øyen har i underkant av 15.000 innbyggere. Les mer om den eksotiske øyen på Wikipedia.
På reisesøkesiden Dohop.com finner du de beste tilgjengelige prisene på flyreiser, hoteller og leiebil.

Med deres unike oppsett på Dohop Go får du listet opp de billigste flyalternativene fra din avreiseby til hvor som helst i verden. Kanskje det vil inspirere deg til å forsøke nye, spennende reisemål til din neste feriereise! Test det ut selv på dohop.com/go eller last ned Dohop Flight App til din telefon. Med appen har du mulighet til å søke opp billigste flyalternativer fra din nærmeste flyplass, uten at du trenger å fylle inn noe informasjon. Enkelt, med andre ord!

Innlegget er produsert i samarbeid med Dohop.com

Etiketter: , , , , ,