Hotellrom i en container - overnatting hos Scandic To Go

Bare tenk deg følelsen av å våkne opp i en komfortabel hotellseng midt på Bryggen i Bergen, med de historiske trebygningene like bak deg, Statsraad Lehmkuhl ankret opp på sin faste plass på Bradbenken og handelen på fisketorget i full gang. Som stolt Bergenser er dette en drømmesituasjon, og Scandic To Go gjorde opplevelsen mulig for meg!

Tenk deg å overnatte her! Midt på Bryggen i Bergen :) 
Scandic To Go er et konsept hvor Scandic kjeden har innredet en container som et fullt utstyrt og moderne hotellrom. I containeren finnes det både en stor og komfortabel dobbeltseng, en stilfull sittegruppe, baderom med dusj og wc i tidsriktig design og en egen terrasse foran store glass-skyvedører. Selvsagt hadde hotellrommet også kjøleskap, kaffemaskin og gratis wi-fi. Om ikke det er unikt nok å ha et hotellrom i en container, så har Scandic valgt å reise rundt i Norge med hotellrommet, og gitt mange gjester mulighet til å våkne opp på sin egen drømmelokasjon!

Nydelig innredet med både dobbeltseng og stilfull sittegruppe.


I Bergen hadde containeren et stopp med 5 netter på Bryggen. Mitt opphold i Scandic To Go-containeren startet med innsjekk hvor jeg fikk en kjapp gjennomgang av de tekniske fasilitetene i hotellcontaineren, som styring av temperatur, tv og lydanlegg, og overlevert nøkler til både hotellrom og sykler.  Både innhold og leveringstid på frokost ble bestemt, og så var det egentlig bare å nyte ettermiddagen fra egen terrasse, midt på Bryggen!

Perfekt sted å innta ettermiddagskaffen. En koselig terrasse med loungemøbler


Med solen framme og behagelig sommertemperatur var det en nytelse å innta ettermiddagskaffen på egen terrasse og med Vågen kun noen meter unna. Ute var der loungemøbler, blomster og lampe med levende lys, og det var både stilfullt og veldig koselig.

Standarden og stilen inne gjenspeiler det nye designkonseptet Scandic nå innfører på alle sine hotellrom, og rommet var i helt tipp, topp standard. Lekre farger, stilig design og en fantastisk komfortabel seng! Selv med et hotellrom på totalt kun 18 kvm opplevde jeg at det var luftig og at der var god gulvplass selv med en stor dobbeltseng og sittegruppe inne.

Tidsriktig design preget alle detaljene i hotellrommet 

Komfortabel seng i lekre omgivelser. Elsker alle detaljene som utgjør en så tøff men koselig helhet!

Noe av det som var aller kjekkest var at der kom så mye besøk i mitt lille ettroms-hotell. Uten at jeg klarte å holde tellingen helt, så var der ett sted mellom 40 og 50 hyggelige turister og bergensere innom, og alle var veldig begeistret for konseptet. De ble selvsagt tatt imot med åpne armer og en omvisning, jeg satt jo tross alt med det kuleste hotellrommet i hele Bergen!

Selv på et trafikkert sted som Bryggen i Bergen var containeren såpass lydtett at støy ikke var et problem. Alle vinduer kunne blendes sånn at heller ikke gatelys eller soloppgang forstyrret søvnen. Uthvilt og opplagt kunne jeg derfor innta en velsmakende frokost levert rykende fersk på døren, med utsikt til Vågen, Bryggen like bak, Statsraad Lehmkuhl ankret opp ved Bradbenken og handelen på fisketorget i full gang!

Sjekk ut hashtaggen #scandicToGo på instagram for å se flere bilder fra conteinerens tur rundt i Norge
Kunne du tenkt deg å overnatte i Scandic To Go-containeren? Følg med på Scandic To Go sine nettsider for å holde deg oppdatert på når neste rundtur starter!

Følg oss i sosiale medier:

Etiketter: , , , , , ,