Finn ditt neste reisemål med Momondo Trip Finder!

Artikkelen er skrevet i samarbeid med Momondo

Planlegger du weekendturene og ferieturene til samme sted år ett år? Med Momondos Trip Finder får du spennende forslag til nye reisemål som passer perfekt til dine spesifikasjoner og ønsker.

På Trip Finder klikker du enkelt på de symbolene som best representerer hva du helst vil oppleve, eller hvilke forventninger du har, til din reise. Deretter vil søkemotoren komme opp med den perfekte destinasjonsmatch til deg. Veldig enkelt, veldig oversiktlig og veldig spennende!

Begynn med å velge hvilken type tur du er ute etter. Vil du ha en sosial tur, oppleve kultur, skal det være familievennlig eller hyperromantisk?

Kanskje New York er din neste drømmedestinasjon?
Ulike turer vil ha ulike mål, så dette er kanskje det valget som vil være mest retningsgivende for forslagene du vil ende opp med. Hver by har sine egne «spesialiteter» og passer perfekt til helt ulikt formål. Det neste steget i Trip Finderen er derfor å spesifisere hva som står høyest på ønskelisten for turen. Det kan være at du ønsker mest å shoppe, nyte strandlivet, gå turer i flott natur eller å tilbringe nettene på nattklubb istedenfor i en hotellseng.

For at din tur skal bli så perfekt som mulig er dette også et essensielt valg for hvilke forslag du ender opp med. For å få vite litt mer om dine preferanser velger du i neste steg dine forventninger til vær og temperatur. Er du ute etter sol, bad og party er det kanskje en fordel med et varmt sted, mens er du ute etter en romantisk skiferie vil ønskene dine naturligvis være et litt kaldere klima. Har man kun en langhelg disponibelt til en reise, er det gjerne ikke så rasjonelt å planlegge en tur til Thailand, uansett hvor passende alle valgene dine i Trip Finderen har vært.

Hvor mye tid du har til rådighet til reisen vil derfor være et kriteria som naturlig nok vil påvirke forslagene til destinasjoner søkemotoren vil finne til deg. Istedenfor å velge antall dager, velger du derfor i hvilket kontinent du primært ønsker å reise. Har du alltid drømt om å reise til USA, men ikke er helt sikker på hvilken by som best vil passe deg, er Trip Finder et supert verktøy. Du velger bare Nord Amerika og du vil utelukkende få opp matchende steder herfra.

Liverpool - et eldorado for shoppingglade!


For at søkemotoren skal finne din optimale destinasjon i forhold til dine ønsker legger du så inn hvilken måned du tenker å reise i og budsjett for flyreisen til deg og ditt reisefølge. Legg merke til at om du endrer budsjettet vil antall byer øke eller minke. Deretter er det bare til å velge og vrake blant spennende, nye destinasjoner du gjerne aldri hadde tenkt på å reise til før! Tenker du deg en skikkelig budsjett-tur velger du laveste prisforslag, og du får opp hvilken by det er billigst å fly til og fra. Trykker du deg videre inn på forslaget vil du også få en oversikt over når på året det er absolutt billigst å besøke byen. Helt genialt med andre ord!

Test ut Momondos Trip Finder i dag, og se hvilken by som passer best for deg på din neste reise!

Artikkelen er skrevet i samarbeid med MomondoEtiketter: , ,