Ut på tur? Reis med SAS og opplev alle fordelene!

Som reiseblogger er jeg mye på farten og reiser ofte med fly for å komme frem til destinasjonen jeg skal oppleve. Selv om jeg elsker å reise, ikke nødvendigvis bare å komme frem til en destinasjon, er det viktig for meg at ting går smidig og at enkle operasjoner ikke tar unødvendig lang tid. Derfor reiser jeg ofte med SAS om de har avganger til det stedet jeg skal besøke.

                                                                                                                                                                 Innlegget er sponset av Be OnÅ velge SAS gir meg mange fordeler som endel andre flyselskaper ikke kan tilby. Jeg syns for eksempel det er veldig enkelt å benytte deres online innsjekking i god tid før avgang. 22 timer før avgang kan jeg sjekke inn via mobilen på SAS appen eller på sas.no.  Her kan jeg velge sete og skrive ut boardingpass slik at tiden på flyplassen før avgang blir kortest mulig. Det gir meg altså mer tid hjemme, og en roligere start på reisen, spesielt om det er et tidlig morgenfly.

En annen fordel med SAS er at 1 stk innsjekket bagasje på 23 kilo er inkludert i prisen. Jeg trenger derfor ikke lure på hvilken totalpris min reise får under bookingen av billetten. For smidighetens skyld reiser jeg ofte kun med håndbagasje når jeg reiser ut (sjekker gjerne inn bagasjen på hjemreisen), og med online booking har jeg da eneste kontaktpunkt med SAS-personalet ved gaten og ombordstigning. Selv med innsjekket bagasje kan jeg ved de fleste flyplasser sjekke inn bagasjen selv, uten nevneverdig kø og tidsbruk.

Ikke at det har noen særlig tungtveiende betydning for mitt valg av flyselskap, men jeg syns det er veldig hyggelig å bli tilbudt en gratis kopp kaffe eller te og en fersk avis på flyreisen. Dette er kun en liten detalj, men det får meg som passasjer til å føle meg velkommen som en gjest ombord. Kjøper jeg SAS Pluss billett er også mat inkludert, og uansett billett-type er mat og drikke inkludert i billettprisen på lengre reiser til USA og Asia. Enkelt og oversiktlig altså.

Når jeg reiser med SAS vet jeg også at jeg med stor sannsynlighet vil være fremme til oppgitt tidspunkt. SAS har oppnådd flere utmerkelser som ett av verdens mest punktlige flyselskap. Om uhellet likevel skulle være ute, og flyet mitt blir forsinket eller kansellert, vet jeg at SAS vil gjøre sitt ytterste for å få meg smidig frem til min destinasjon så fort som mulig. Gjennom deres samarbeid med 26 flyselskaper i Star Alliance vil det alltid være mulig for dem å finne en alternativ reiserute.

Jeg er også spesielt glad for at SAS har 24 timers åpent kjøp på deres billetter. Det er dermed ingen risiko om jeg kommer over en rimelig billett eller booker en billett før jeg har dobbeltsjekket tider og datoer. Innen ett døgn kan jeg kostnadsfritt avbestille billetten, og det gjør det enkelt å være både spontan og gjennomtenkt på samme tid :)

For å oppnå flere fordeler når jeg er på tur er jeg selvsagt medlem i SAS Eurobonus. Med Eurobonus er det enkelt å både oppnå og benytte fordelene medlemskapet gir meg og med SAS appen har jeg hele tiden full kontroll over mine poeng. Jeg kan benytte poengene på nye reiser, kjøpe mat, drikke eller varer ombord på flyene, betale for hotellrom i tillegg til mange andre rabattfordeler hos samarbeidende selskap et medlemskap gir meg. Avhengig av hvilket Eurobonus-medlemskap man har er det også mange supre fordeler på flyplassene. Mange steder finner du egne Lounger, fast track gjennom sikkerhetskontrollen, etc.

Reis med SAS neste gang, og opplev alle fordelene du også!

Innlegget er sponset av Be On


Følg oss i sosiale medier:Etiketter: , , ,