Sponset video: Opplev Amsterdam basert på tweets

Noe av utfordringen med å besøke et nytt sted er å skulle velge ut hva man skal prioritere å besøke, oppleve, smake på og få inntrykk av. Ofte blir det til at man gjør det samme som alle andre har gjort før, spiser på de samme stedene, shopper i de samme butikkene, besøker de samme severdighetene og rett og slett trakker i de vanlige turistsporene som "alle andre" har gått i før. For all del; det kan være spennende nok det, men hva med å oppleve en ny by eller ett nytt sted utelukkende basert på tips fra de lokale innbyggerne?

KLM har gjennom sin siste kampanje gitt oss mulighet til å oppleve Amsterdam kun basert på innbyggernes tweets med forslag til hva man kan gjøre. Under kan du se den første av tre videoer som er laget basert på denne ideen, og vi møter blant annet en skikkelig sykkelentusiast, vi blir med på vintage shopping og vi får se hvordan man nyter sild på nederlandsk vis.

Amsterdam er en spennende by som har utallige opplevelser å by på, og jeg har selv vært så heldig å besøke den flere ganger. Det har dessverre blitt til at vi har gått i de samme fotsporene som mange andre. Vi har vært på sightseeing i elvebåt, shoppet i Kalvestraat og sniktittet på Red Light District. Artig og opplevelsesrikt i seg selv, men vi har liksom ikke fått sett de mindre turistifiserte delene av byen. Inspirert av den artige ideen som denne videoen er basert på, kunne jeg virkelig tenkt meg å besøke byen igjen og følge de gode tipsene jeg fikk.

Det som hadde vært enda mer artig er jo å teste ut ideen for egen hånd. Reise til Amsterdam og oppleve byen kun basert på de tipsene jeg kan få der og da fra byens innbyggere via twitter.Tenk for en utrolig opplevelsesrik og annerledes reise det kan bli! Tror det må testes ut ved neste besøk :)

Vil du følge Norske reiseblogger på twitter og dele eller finne gode reisetips finner du oss her: @janicke_hansen

Denne posten er sponset av KLM

Etiketter: , , , ,