NYESTE

Bli med på fotokurs i Paris!

Drømmer du om å ta bedre bilder? Fange de magiske små og store øyeblikkene for evig? Sett av helgen 27. - 29. juni og bli med på et spennende og lærerikt fotokurs i Paris!

Screenshot fra Lightmoves Creative's websideEnten du tar bilder for å beholde som gode minner, publiserer dem i blogg og magasiner eller arrangere din egen fotoutstilling, vil kurset gi deg både inspirasjon, kunnskap og innsikt til å nå dine fotomål. Kurset arrangeres over 3 dager av Lightmoves Creative og holdes av 2 profesjonelle fotografer. Du kan selv velge om du vil delta på hele eller kun deler av kurset. Prisen er tilpasset hvor stor del du deltar på.

Dag 1 blir en 6 timers fotowalk rundtom til de mest fotogene stedene i Paris. Dag 2 en kombinasjon av fotowalk og workshop, og dag 3 fokuserer mest på workshop. Sjekk ut temaene, priser og påmeldingsskjema her. 

Som leser av Norske reiseblogger får du dessuten 10% rabatt på kursprisen om du benytter koden LMCHANSEN nederst i skjemaet. 

Vil du vite mer om de dyktige fotografene bak kurset kan du lese om dem her.  Se også noen av de magiske bildene de har tatt på sine turer rundtom i verden her.

Legg inn en kommentar

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes