Bli med på fotokurs i Paris!

Drømmer du om å ta bedre bilder? Fange de magiske små og store øyeblikkene for evig? Sett av helgen 27. - 29. juni og bli med på et spennende og lærerikt fotokurs i Paris!

Screenshot fra Lightmoves Creative's websideEnten du tar bilder for å beholde som gode minner, publiserer dem i blogg og magasiner eller arrangere din egen fotoutstilling, vil kurset gi deg både inspirasjon, kunnskap og innsikt til å nå dine fotomål. Kurset arrangeres over 3 dager av Lightmoves Creative og holdes av 2 profesjonelle fotografer. Du kan selv velge om du vil delta på hele eller kun deler av kurset. Prisen er tilpasset hvor stor del du deltar på.

Dag 1 blir en 6 timers fotowalk rundtom til de mest fotogene stedene i Paris. Dag 2 en kombinasjon av fotowalk og workshop, og dag 3 fokuserer mest på workshop. Sjekk ut temaene, priser og påmeldingsskjema her. 

Som leser av Norske reiseblogger får du dessuten 10% rabatt på kursprisen om du benytter koden LMCHANSEN nederst i skjemaet. 

Vil du vite mer om de dyktige fotografene bak kurset kan du lese om dem her.  Se også noen av de magiske bildene de har tatt på sine turer rundtom i verden her.

Etiketter: , , ,