NYESTE

Våkn opp til lyden av New York eller Hanoi i din egen seng! (sponset video)

Jeg er ikke noe typisk A-menneske. Tvert imot. Jeg er en av de med "diagnose" lakenskrekk, og finner at natten er den beste tiden å være kreativ på, og morgenen er den beste tiden og sove på! Nå skulle man trodd at dette ville være en vedvarende tilstand, men forbausende nok gjelder ikke dette når jeg er på reise. På reise er jeg ofte B-menneske om kvelden og A-menneske om morgenen, dvs alltid sen i seng og veldig tidlig opp om morgenen. Det kan ha sammenheng med at jeg også er typen som hater å gå glipp av noe, jeg vil oppleve alt! På reise er det alltid nye, spennende opplevelser og sanseinntrykk som venter og sover man lenge mister man kanskje dagens beste opplevelse.

Som ferie A-menneske blir det helt naturlig å gå på fotoshoot på et folketomt Times Square klokken fem om morgenen eller bare sitte på en benk i soloppgangen og observere hvordan de lokale bøndene gjør seg klar for en ny dag på markedet i Hellas. Høre på lydene, kjenne på luktene og bare ta inn alle sanseinntrykkene av at stedet våkner til liv.

Hver by, landsby eller område har sine helt egne lyder og med den nye, artige vekke-appen, Anywake, til Lufthansa håper jeg at mine hjemlige morgener blir litt mer inspirerende fremover. Nå har jeg nemlig muligheten til å kunne våkne til lyder fra alle verdenshjørner, og det hjemme i min egen seng! Anywake fungerer slik at du stiller den inn på ønsket tid, og så blir du vekket av lyden fra en tilfeldig by et sted i verden.


For at du ikke bare skal snu deg i sengen og sove videre, har du også mulighet til å oppnå rabatt på en utvalgt Lufthansa destinasjon om du gjetter riktig på spørsmålet om hvilket sted lyden er fra. Klarer du fem riktige destinasjoner innen 30. april kan du også bli med i en konkurranse hvor du kan vinne to billetter med Lufthansa Business Class til en av destinasjonene operert med den nye Boeing 747-8i. Til disse destinasjonene flyr Lufthansa med den nye Business Class – med riktige senger. Alt for den ultimate ”Anywake-følelsen”.

Last ned Anywake-appen idag, og bli med på en audiovisuell reise jorden rundt!

(Innlegget er sponset av Lufthansa)

2 kommentarer :

  1. Kjenner meg igjen i denne beskrivelsen, he he. Skal prøve denne appen :-)

    SvarSlett
  2. a-menneske om morgenen og b-menneske på kvelden er noe du definitivt beviste på turen til marokko! jeg ble helt imponert over all den energien du hadde ved frokostbordet trass i at kvelden i forveien ble veeeldig sein! :)
    og den appen, den skal skal lastes ned I DAG, for akkurat som deg, så er morra'n min fiende, så fremt ikke jeg er på tur ;)

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes