Unik mulighet for reisebloggere - BlogVille i Italia

Drømmer du om å spise, føle og bo som en italiener og samtidig blogge om dine opplevelser? Da er muligheten du har ventet på her! BlogVille søker nå etter deltakere til et veldig spennende og unikt reiseblogg-program.

Bologna - foto av http://www.theplanetd.com/ Det er i år tredje gang BlogVille arrangeres, og konseptet er både enkelt og genialt. Som deltaker i programmet bor du i en leilighet sammen med andre bloggere i en uke. I løpet av tiden kan oppleve og utforske området både på egen hånd og sammen med de andre bloggerne, alt i samarbeid med turistforeningens representanter på stedet.

BlogVille i år blir arrangert i to ulike regioner i Italia; Emilia Romagna og Lombardy. I Emilia Romagna har du base i Bologna og kan i tillegg utforske byer som Ferrara, Ravenna og Modena. Programmet i Emilia Romagna går fra 12. mai til 16. juni.

I Lombardy vil basen være i Milano og byene Cremona, Mantova og Sabbioneta vil være mulig å besøke. Programmet i Lombardy går fra 5. september til 6. oktober.

Milano - foto av http://www.wild-about-travel.com/

Det er hver uke plass til 3-4 bloggere i hver leilighet, og alle får selvsagt eget rom. Det er felles kjøkken med produkter fra regionen for hyggelig felles matlaging og ellers er plasseringene på leilighetene sentrale med alt du trenger like om hjørnet. Bilder fra leilighetene og mer informasjon finner du her.

Ønsker du å gripe denne unike muligheten søke om plass? Vær rask for her kommer pågangen til å bli stor! Følg linken her for å komme til søknadsskjema!Etiketter: , , , , , ,