Bli med på bloggtur til Marokko!

Er du reiseblogger og lysten på en tur til Marokko? Da bør du lese videre her! Vi søker nå etter et knippe Norske reisebloggere som har lyst til å delta på en gratis bloggtur til Marrakech 22. - 25. mars 2014.
For å bli vurdert som deltaker må du sende inn litt opplysninger om deg og din blogg. Vi trenger følgende informasjon:


Søknadsfrist 15. februar. 

PS: Om du ikke har anledning til å delta på akkurat denne turen kan du likevel sende inn dine opplysninger, så vil vi ha deg i våre arkiver til fremtidige bloggreiser som vi skal arrangere. Skriv da at du ønsker å bli kontaktet ved senere anledning.

Vi skal også arrangere bloggtur for både svenske og finske bloggere iløpet av våren, så send oss gjerne en mail om du er reiseblogger fra Sverige eller Finland også :)

Bloggturen til Marokko arrangeres i samarbeid med Moroccan Tourist Board og Sahara Experience. Inkludert i bloggturen er flyreise t/r Gardermoen, hotell, bespisning og masse aktiviteter. Deltakerne må selv bekoste transport til og fra Gardermoen. Detaljert program vil sendes ut til deltakerne så snart utvelgelsen er klar. Aksepterer man deltakelse vil det stilles krav om et avtalt antall publiserte bloggposter fra turen samt synlighet på sosiale medier under oppholdet.

Vi gleder oss til en spennende bloggreise! #marokko14

Etiketter: , , , ,