NYESTE

Har du et godt tips mot tyveri på reise?

Mange av oss elsker å reise mye, og vi er stort sett blitt flinkere til å beskytte oss mot tyveri i utlandet. Vi har gjerne vesker under klærne med kontanter, kort og pass. Noen sverger til å ha verdisakene i magetaske, mens andre igjen gjemmer kontanter i skoene.

                                                                                                                                                                             Sponset innlegg

Men hva gjør du hvis du er på stranden for eksempel? Hvor gjemmer du dine verdisaker når du ligger og jobber hardt med å lokke frem brunfargen?

DnB kjører i disse dagen en kampanje som de kaller Kampen mot Murphy. Her oppfordrer selskapet deg til å dele dine beste tips for å unngå uhell og tyveri. I tillegg til at du kan hjelpe dine medmennesker med lure triks, så kan du selvsagt også vinne noe!

5 tips vinner 9.999,- kroner hver som kan brukes til hva man vil!

Dette gjør du:

1. Ta et bilde som beskriver ditt tips mot uhell.
2. Beskriv tipset i bildeteksten
3. Last opp tipset på Instagram eller facebook med #kampenmotmurphy


Etter en liten stund dukker tipset ditt opp på DnB sin kampanjeside www.kampenmotmurphy.no og du kan bli en av de heldige vinnerne. Vinnerne trekkes 5. mars 2014.

Lykke til! :)


Følg oss i sosiale medier:

Legg inn en kommentar

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes