Norske reiseblogger er en av de utvalgte!

15. - 17. januar arrangeres reiselivsmessen Nordic Travel Fair Matka i Helsinki, Finland. Nytt av året er at reisebloggerne er blitt en integrert og viktig del av reiselivsmessen. Der er utviklet et eget program for bloggere som varer flere dager både før, under og en dag etter messen.


Interessen var stor blant reisebloggerne når invitasjonene ble sendt ut, og responsen ble over all forventning for arrangørene. Over 100 internasjonale topp-bloggere søkte på totalt 40 plasser til det spesielle bloggprogrammet, og Norske reiseblogger var en av de utvalgte! :)

Her er en av presseoppslagene om Nordic Bloggers Experience, som bloggprogrammet kalles. http://www.traveldailynews.com/news/article/57953/one-hundrend-international-top-bloggers-applying

Dermed blir det 5 dager med spennende finske opplevelser i både Helsinki og i Porvoo. Programmet er meget innholdsrikt og jeg gleder meg stort til å treffe andre internasjonale bloggere på topp nivå for å få utvekslet litt tips og tanker rundt reiseblogging. Følg med på nyåret for fyldige finske blogginnlegg fra både Helsinki og Porvoo!

Jeg gleder meg stort! :)

Etiketter: , , , , ,