De 5 mest leste innlegg fra 2013

Vi skriver straks 2014 og det er på tide med en liten årskavalkade. 2013 har vært et travelt år som har bydd på mange flotte reiseopplevelser. Faktisk så mange at jeg ikke har rukket å skrive om alle ennå. Kameraet har vært flittig brukt og der ligger hundrevis av bilder å bare venter på å bli delt med dere. Jeg gleder meg til å skrive og dele disse opplevelsene på bloggen utover vinteren og våren.

Ingen årskavalkade uten noen høydepunkter, og her er de 5 mest leste og delte innleggene fra året som har gått:

1. Øyhopping i Hellas i sommer?


Havnen på Paros - Hellas
En suveren vinner! Hellas er det ferielandet som ligger mitt hjerte nærmest, og øyhopping er en herlig ferieform som anbefales på det varmeste.

2. Min greske drømmeøy!


Havnen på Antiparos - Hellas

Innlegget om min greske drømmeøy seilte opp på en klar andreplass. Det er mange flotte og spennende greske øyer, men min absolutte favorittøy er Antiparos <3

3. Reisetips fra Brüssel - Belgia


Brüssel - Belgia

Brüssel er en svært spennende by, som jeg egentlig fikk altfor kort tid til å oppleve mye av det jeg ønsket. Kanskje byen må på reiseplanene for 2014 også?

4. Reisebrev fra Ronda - Andalucia


Ronda - Spania

Ronda har en spektakulær beliggenhet i de Andalusiske fjellene. Spekket med historie, fantastiske utkikkspunkter, tyrefektertradisjoner og herlige små restauranter.

5. Thingvellir i oktober - en fargeeksplosjon


Thingvellir - Island

Nasjonalparken Thingvellir på Island viste seg i all sin fargeprakt under mitt besøk på øyen. Island er vakker, full av kontraster og naturfenomener, spekket med sagn og fortellinger og definitiv en plass jeg skal tilbake til!

Jeg har allerede på plass noen spennende reiseplaner for året som kommer også. I januar deltar jeg på en stor reisebloggsamling i Helsinki, Finland. I tillegg til et godt faglig program og tilrettelagt møteplass mellom bloggere og industrien skal jeg få delta på to ulike "ekspedisjoner" under oppholdet i Finland. Først ut er et todagers besøk til Poorvo, en liten by utenfor Hesinki, så blir det weekendtur til Kainuu, opp i nord-øst like ved grensen til Russland. Jeg gleder meg masse!

Jeg ønsker dere alle et godt nytt reiseår! :)

Etiketter: , , , , , , , ,