Carpe Diem Singelreiser - utstiller på Reiseklar 2014

Alle utstillerne til Reiseklar 2014 begynner å bli klar, og det er kommet mange spennende aktører dette året. Vi tenkte det kunne være hyggelig å møte noen av aktørene før messen og har derfor foretatt noen mini-intervjuer med et knippe av utstillerne.

Først ut er Gro Husmo fra Carpe Diem Singelreiser.

Fra websiden til Carpe Diem

Hvilke type reiser arrangerer dere?
Vi arrangerer turer for mennesker som av ulike årsaker reiser alene. Turene våre arrangeres som gruppeturer for 20-26 gjester, og alle deltakerne kommer alene.

Hvem reiser med dere?
Vi har kunder fra hele Norge, men mest fra de store byene. De er både gifte, samboende og enslige men har til felles at de ønsker å reise og oppleve nye ting, men av ulike årsaker ikke har reisefølge. Da er våre turer perfekt! Snittalderen på våre åpne turer er rundt 50 år, men vi arrangerer også turer for de under 40 år og de over 60 år. Vi har holdt på i 13 år og tilpasser hele tiden våre turer etter markedet.

Hvilke destinasjoner er de mest populære?
Vi arrangerer ca. 70 turer i året med reiseleder til destinasjoner over hele verden. Cuba er svært populært og her har vi faktisk noen få plasser ledig til vår tur som starter 3. februar 2014. Ellers er både storbyopplevelser, tematurer og langtidsferier populære.

Noen av turene med Carpe Diem Singelreiser denne våren

Hvor lang tid i forveien må man bestille reisen med dere?
Dette avhenger selvsagt av hvor populær destinasjonen er, men noen av våre turer kan du bestille forholdsvis kort tid i forveien. Vi har nå ledige plasser til Cuba og Hawaii i februar og mange av våre påsketurer er det ennå ledige plasser på.

Syns du dette hørtes spennende ut og du vil vite mer om Carpe Diem Singelreiser treffer du dem på Reiseklar 2014 i Bergen 24. -26. januar, eller du kan besøke nettsidene deres.

Etiketter: , , ,