Skandinaviske gutter satser på hotell i Kambodsja

Noen drømmer bare om å gjøre det, andre igjen jager etter drømmene og hiver seg ut i verden på nye eventyr. Rasmus Fridberg (27,Sverige), Andreas Buestad (25, Norge) og Øyvind Kjuus (26, Norge) har akkurat gjort sin drøm til virkelighet da de tre, sammen med en lokal partner, overtok driften av Grand Sihanoukville Hotel, Sihanoukville i Kambodsja den 1. oktober i år.Guttene, med bakgrunn fra ”hotellbyen” Stavanger, skal selv drifte hotellet, og Rasmus, som førstemann, er allerede på plass. ”Vi har store ambisjoner for fremtiden, og føler vi er godt i gang med å bygge vår egen fremtid. Hotellet er allerede fullbooket flere perioder frem i tid, og den lokale mottagelsen har vært overveldende. Vi har mange spennende ting på gang i tiden som kommer, så her gjelder det å følge med!”Hotellet har 43 rom og suiter, der mange av rommene har  balkong med utsikt mot et fantastiske bassengområdet. Hotellet har også restaurant/bar og tilbyr et meget høyt servicenivå.

Grand Sihanokville er hotellet for reisende som ønsker en rolig og avslappet atmosfære, beliggende kun et par hundre meter fra stranden, og 5 minutter med tuk-tuk til den pulserende bykjernen.Hotellet ønsker å fremstå som  en naturlig destinasjon for alle som ønsker å oppleve det Kambodsja og Sihanoukville har å by på.  Med bred erfaring fra skandinavisk kjededrift, vil hotellet spesielt være tilpasset den vestlige gjests krav og ønsker til et hotell i 2013.

Kambodsja  generelt er et spennende land i en rivende utvikling.  Mest kjent er kanskje byen  Siem Reap og de spektakulære templene i Angkor-Wat. Syd i landet, Ca 3 timer med bil fra hovedstaden Phnom Penh ligger ferieparadiset Sihanokville. Flere flyselskaper tilbyr nå direkteruter til Phnom-Penh eller Bangkok, noe som gjøre Kambodsja mer tilgjengelig enn noensinne.Du finner mer informasjon om hotellet her: www.grandsihanoukvillehotel.com
(alle bilder er tatt av Øyvind Kjuus og brukt med tillatelse fra fotografen)

Følg oss i sosiale medier:

Etiketter: , , , ,