Rutefly - opplev mer for mindre penger

Mange foretrekker å reise på charterturer med alt timet og tilrettelagt i sommerferie, men vi har alltid foretrukket å reise med rutefly og heller legge opp reiseruten selv. Det er selvsagt både fordeler og bakdeler med begge reisemåtene, men her er noen av våre vurderinger som taler for rutefly.

                                                                                                                                        Sponset innlegg

Fra Lefkes på Paros i Hellas


Pris

Pris er et sentralt tema når det kommer til ferie. Prisen avgjør ofte hvor lenge man kan være borte, når i ferien man kan reise og hvor man kan reise. Med charter er det veldig mye dyrere i fellesferien, og har man ungdommer med seg (som ikke vil ligge på gjesteseng på foreldrenes rom) blir det fort veldig kostbart når alle må betale full voksenpris! Med rutefly betaler man for voksen om man er voksen, og barn om man er barn, og med SAS har vi også funnet et fantastisk tilbud for ungdom mellom 12 og 25 år: Ungdomsbillett! Ungdomsbilletten fungerer helt enkelt slik at er man under 26 år kan man nesten alltid få fatt i rimelige flybilletter til de fleste destinasjoner. Det kommer definitivt godt ut når vi har 3 ungdommer med på tur! Mer igjen i reisekassen betyr flere gode opplevelser å sanke, og flere gode minner å se tilbake på etter ferien!

PS: Husk at Ungdomsbillett med SAS også gjelder for alle andre reiser i Norge og Europa hele året, ikke bare i sommerferien :)

Bugnende blomster på Antiparos i Hellas

Fleksibilitet

Med charterbillett er man som regel bundet av å være borte en, to eller tre uker (selv om noen selskap også tilbyr lengre og kortere reiser), og man må reise på en fastsatt ukedag og klokkeslett. Med rutefly legger man opp turen etter eget forgodtbefinnende. Man kan reise ut en fredag og returnere en onsdag halvannen uke etterpå om man vil. Man har større valgfrihet når det gjelder når på døgnet man vil reise og man kan velge å oppleve en annen by på vei mot feriemålet. Vi har ofte tatt et tidlig fly med mellomlanding i en spennende by og brukt dagen til sightseeing og opplevelse der før vi har flydd videre om ettermiddagen eller kvelden til det endelige feriemålet.

Med rutefly opplever vi også større fleksibilitet i forhold til f.eks. hvor man skal bo og hvor lenge man skal bo der. Bo gjerne på flere ulike steder i samme by, område eller på samme øy og opplev sjarmen og ulikhetene fra sted til sted. Det blir garantert en ferie hvor dagene ikke bare glir over i hverandre uten nye opplevelser :)


Følg oss i sosiale medier:
Etiketter: , , , , , , ,