Bestill sommerferien nå!

Har du planer om å reise utenlands på ferie til sommeren kan det være lurt å bestille allerede nå. Utvalget er størst og du finner de gunstigste prisene. Vi pleier alltid å bruke desember, og spesielt romjulen på å bestemme oss for når og hvor vi skal reise, og planleggingsfasen er noe jeg alltid gleder meg veldig til.

Vi har de siste 10-12 årene hatt vår hovedferie med sol og badeliv i Hellas, på charterturer noen ganger, men aller mest på øyloffing i Kykladene. For meg er ingenting herligere enn en ryggsekktur rundt på nydelige greske øyer, det er derfor vi kommer tilbake år etter år.

Havnen på Antiparos
Her er vår drømmeøy! Antiparos har blitt den plassen vi alltid kommer tilbake til. De siste årene i lengre og lengre perioder av gangen. Havnen på Antiparos og Antiparos by ser ut som Kardemommeby, med lave hvitkalkede hus med blå sprosser og en helt egen rolig og avslappet stemning. Øyen har mange flotte strender til bading både med og uten klær, og en helt fantastisk solnedgangsstrand hvor du kan nyte naturens fargespill hver eneste kveld.

Vi nyter solnedgangen på restauranten Deseo Sunset, Sunset Beach
Ønsker du å forsøke øyhopping i Hellas? For å komme til Antiparos og de andre øyene i Kykladene kan du ta rutefly til enten Athen eller Santorini. Fra Athen tar du deg ut til øyene med ferge eller speedbåt fra havnen i Pireus eller Rafina, eller med innenriksfly ut til en av de større øyene. Fra Santorini kan du ta speedbåter eller ferge til stort sett alle øyene. Gode tips om øyhopping i Hellas finner du på bl.a. på bloggen Loffer.

Greske detaljer. Herlig! :)
For å komme deg fra Norge til Hellas med rutefly kan du bl.a. reise med SAS. De har ruter til både Santorini og Athen og har i disse dager lagt ut sine sommerruter. I tillegg til de faste rutene har de hos SAS også fått hele 16 nye direkteruter til spennende destinasjoner. Lykke til med reiseplanleggingen!

Etiketter: , , , , , ,