Vinn gavekort på overnatting!

Vi er veldig glad for at så mange reiseglade følger siden vår på facebook og syns derfor det er på tide med en konkurranse! I samarbeid med De historiske Hotel og spisesteder vil vi gi bort et gavekort som kan benyttes til en overnatting for to personer fredag til søndag på et valgfritt hotell tilknyttet De historiske Hotel og spisesteder.

De historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi.

Organisasjonen har akkurat lansert sine nye, flotte websider, og her kan du lese mer om alle medlemmene og hvilke opplevelser som venter deg som gjest på de ulike stedene. På websiden finner du selvfølgelig også svarene du trenger for å få alt rett i konkurransen om å vinne en overnatting for to på et valgfritt hotell i De historiske Hotel og spisesteder.

Svarene finner du på De historiske Hotel og spisesteder sin nye nettside.
Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen om et gavekort på en weekendovernatting er å like Norske reiseblogger på facebook og svare rett på to spørsmål om De historiske Hotel og spisesteder. Deler du konkurransen med dine venner på facebook dobler du dine vinnersjanser!

1. Hvor mange hoteller og spisesteder er medlem av De historiske Hotel og spisesteder?

2. Hva heter det nordligst beliggende medlemshotellet i De historiske Hotel og Spisesteder?

Send svarene dine på mail til janicke.hansen@live.no 
innen 15.november kl. 23.59.

Lykke til!

Konkurranseregler: For å være med i trekningen må du følge Norske reiseblogger på facebook. Kun en deltakelse pr. mailadresse/følger godtas. Vinneren kontaktes på mail når trekningen er foretatt og offentliggjøres på Norske reisebloggers facebookside. Som deltaker i konkurransen godkjenner du også å motta månedlig nyhetsbrev fra Norske reiseblogger til din mailadresse.

Etiketter: , , , , , , ,