NYESTE

Turen går til Island!

Denne høstens store opplevelsestur for meg går til Island. Det er lagt opp til 4 dager med et tettpakket opplevelsesprogram som inkluderer nesten alt hva Island har å by på. Jeg skal på helikopterur, havsafari, besøke varme kilder, geysirer, kratere og huler for å nevne noe. Selvfølgelig blir det også masse bading, god mat og drikke.


Island har alltid fascinert meg masse, og jeg ser veldig frem til denne spennende reisen. Reiselektyre er innkjøpt, billetten er printet og kofferten skal straks pakkes. Det varierte programmet gjør at her må det pakkes ned både ullundertøy og bikini, vinterjakke, penkjole og ridebukse. Kamera er klart for å forevige alle de ulike inntrykkene og opplevelsene, og selvfølgelig kommer det mange opplevelsesrapporter fra mitt opphold på sagaøyen Island.

Har du vært på Island? Hvilke opplevelser eller naturfenomener syns du var de mest minnerike?

3 kommentarer :

 1. Husk å ta maaaaaasse balsam å håret før du bader i den Blå Lagune. Om ikke vil du nyte gleden av å ha "hestehår" i lang tid etterpå :)
  Det er gratis balsam i dusjene der!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for godt tips! Skal absolutt hive masse balsam i håret. Det er uregjerlig nok som det er :)

   Slett
 2. 5 grunner til å mellomlande når du skal til USA eller Canada: Det er et faktum at korteste veien «over there» faktisk er over Island. Det er også grunnen til at Icelandair har spesialisert seg på USA og Canada. Det er ingen som kan ta fra Icelandair sin geografiske fordel når de flyr vestover og ved å mellomlande på Island. 5 grunner til å mellomlande når du skal til USA eller Canada

  SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes