NYESTE

Reisebrev fra Sopot, Polen

Badebyen Sopot ved Østersjøen på "Polens riviera" byr på en herlig og avslappet atmosfære. Livet går liksom litt roligere og mer avslappet for seg, ihvertfall på dagtid.Ta en spasertur på Molo, Europas lengste trebrygge, som stikker over 500 meter ut fra Sopotstranden. Her vandrer det både familier med barn og kjærlighetspar og nyter synet av seilbåter og yrende badeliv på stranden innenfor. Ytterst finner du også en hyggelig restaurant for en lett lunsj eller noe forfriskende i glasset. Husk å kjøpe billett i luken ved siden av inngangen av moloen.


Luksushotellene ligger på rad og rekke langs stranden, og her er herskapelige Grand Hotell sett fra Molo.  Hotellet har egen casino og en stor velværeavdeling med spatilbud i underetasjen. Der er også en hyggelig hage nedenfor hotellet for rekreasjon. Stilfulle, store rom med herlige senger, nydelig frokost og en koselig champagne bar i innganspartiet var også et stort pluss her.


På godværsdager vrimler det av folk på stranden. Her kan man slappe av i store lounge-komplekser eller hygge seg med strand- og vannsport.


En av de mest kjente og spesielle bygningene i Sopot er Crooked House. Her finner du små kafeer og cocktail barer samt en litt spesiell nattklubb i øverste etasje hvor damer utkledd som sorte engler svinger i husker fra taket over dansegulvet :)


Hovedgaten i Sopot byr på tett i tett med restauranter, barer, nattklubber, cafeer og ulike fastfood-konsepter. Butikker glimrer nesten med sitt fravær, så shopping bør du gjøre unna på kjøpesenteret Alma like utenfor byen. På Alma finner du det meste av merkebutikker til en ganske grei pris :) Sentrum er vist kun ment for fornøyelse, og det finnes det massevis av!


Markedsplassen er et yndet møtested både på dagtid og kveldstid. Servering står i sentrum også her. I tilknytning til plassen finner du også litt "finere" restauranter og serveringssteder.


Gianni Restaurant ligger i ene enden av plassen og serverer utsøkt italiensk mat. Prisene er veldig hyggelige selv på litt finere plasser. En nydelig 2 retters lunsj servert med en flaske god vin, flaskevann og espresso etterpå kom på ca. 180,- pr. person. Ikke noe å si på det...


Det absolutte in-stedet kveldstid i Sopot sensommeren 2012 var Spatif. En herlig blanding av vintagemøbler og tilbehør utgjorde interiøret, blandet med en stilig fotoutstilling som hang fra taket. De fleste bordene var solide, lave og dekket med stålplate for å kunne danses på, og de ble flittig brukt av gjestene! :) Uhøytidelig og stilfullt på samme tid. Dyktig DJ satte en spiss på kvelden.

For å komme til Sopot flyr du til Gdansk. Fra flyplassen er det kun 25-30 minutter med taxi. God reise!


Følg oss i sosiale medier:


 

40 kommentarer :

 1. Flott reisebrev! Sopot er en undervurdert perle og et billig alternativ til sydenferie. Har vært der selv 2 ganger og dert er ikke siste gang:-)

  SvarSlett
 2. Takk for tipset!
  Takk ogsa for at du fant min blogg, sa fant jeg denne! Jeg har lagt meg til under 'reiseblogger', men du kan godt flytte meg til "utenlandsliv" om du onsker det! Ha en fin fin dag.
  hilsen mette

  SvarSlett
 3. Flott innlegg! Hvis noen ønsker seg mer tips om å reise til Polen, blant annet om natteliv i Sopot ;), besøk bloggen: http://besokpolen.blogg.no/1362568948_ikke_bare_natteliv_i_.html

  SvarSlett
 4. I can recommend this website http://besokpolen.blogg.no/ god reise!:) I love Poland, you have to taste real polish food that's amazing!!!

  SvarSlett
 5. Hei, jeg vil anbefale selskapet Prestige Line fra Gdansk Polen,. De gir 24-timers flyplasstransport i komfortabel Mercedes E-klasse, S-klasse, Mercedes Viano biler .. Du kan bestille overforing on-line. Snakker engelsk http://www.prestige-line.pl Telefon: +48 514 425 484

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. hei ! Fin blogg :-) Jeg var en gang i Sopot , og jeg husker veldig hyggelig overraskelse viste seg å være det selskapet Sopot Shuttle. De tilbyr transport fra flyplassen , har barneseter og er komfortable , stor bil. Jeg vil anbefale dem hjertelig , er deres hjemmeside sopotshuttle.com eller nummeret +48 510-31-30-31

  SvarSlett
 8. Polen er fantastisk og billig! Jeg har vært der mange ganger og anbefaler! Hvis du trenger tips om reise til Polen sjekk denne bloggen http://besokpolen.blogg.no/ De gir mange gode tips :)

  SvarSlett
 9. This blog post contains very useful information. I am very glad that I found this blog. Keep on sharing such useful information in future.
  Herbal Potpourri

  SvarSlett
 10. Venner gjorde en overraskelse for meg og organiserte bursdagsfesten i New Orleans Gentlemen's Club & Night Restaurant i Warszawa. Vi hadde vip rom bestilt med dansere, servitør, alkohol og mat. Jentene var virkelig fine, mat også av høyeste kvalitet.

  SvarSlett
 11. Sopot er et deilig sted. Elsker å spasere langs strandpromenaden og stoppe på en av de små strandkafeene og ta litt fersk stekt fisk og en kald øl:-)

  SvarSlett
 12. Hei og hopp. Vi tok med barna til Sopot og vi gir deg våre 5 tips til Sopot med barn, les mer på http://reismedbarna.no :)

  SvarSlett
 13. I Warszawa i Polen var jeg på det beste danseshowet! Det foregikk i New Orleans Gentlemen's Club og jeg synes at det er verdt å besøke Warszawa bare på grunn av det.

  SvarSlett
 14. Anonym Jeg var også i New Orleans. Jeg hadde en flott tid på en god danser. Atmosfæren av klubben fantastisk. Aldri har jeg vært på et slikt sted!
  Liam

  SvarSlett
 15. For utdrikningslag kan jeg anbefale et veldig kult sted i Warszawa i Polen - New Orleans Gentlemen's Club. En hyggelig atmosfære, veldig pene jenter! :)

  SvarSlett
 16. I løpet av oppholdet i Polen besøkte vi tilfeldigvis New Orleans Gentlemen's Club. Jeg skriver om dette her, fordi jest er imponert over klubben, men også jenter som jobber der! Virkelig underholdning for ekte herrer.

  SvarSlett
 17. Da jeg var i Warszawa i Polen kom jeg til New Orleans klubben. Veldig kult sted. Nå lurer jeg på å reise til Polen en gang til for å besøke klubben.

  SvarSlett
 18. if you are looking for transportation/taxi from the airport Gdansk to the center of Gdansk.I recommend the company Gdansk airport transfer http://airportgdansktransfer.com

  SvarSlett
 19. Den beste klubben og restauranten i Warszawa er New Orleans Gentlemen's Club & Night Restaurant. Det er verdt å besøke i det minste på grunn av de fantastiske jentene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg var i denne klubben! Vennen min giftet seg for en måned siden. Jeg, som hans forlover, ble pålagt til å organisere utdrikningslag. Jeg syntes at det var en mulighet til å ha det moro så jeg tok dem til Polen til Warszawa. Utdrikningslaget skjedde i nattklubben New Orleans. Uforglemmelig kveld med vakre kvinner

   Slett
  2. Vennen min giftet seg for en måned siden. Jeg, som hans forlover, ble pålagt til å organisere utdrikningslag. Jeg syntes at det var en mulighet til å ha det moro så jeg tok dem til Polen til Warszawa. Utdrikningslaget skjedde i nattklubben New Orleans. Uforglemmelig kveld med vakre kvinner.
   http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

   Slett
 20. Polen er et vakkert land. Det fins virkelig flere byer verdt å besøke. Men det er best å begynne med Warszawa, det vil si hovedstad, som er full av livet og har mange interessante klubber. Jeg kom til New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant og jeg må si at jeg ikke forventet klubben på så høyt nivå.

  SvarSlett
  Svar
  1. Det beste utvalget av alkoholer i Warszawa finnes i New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Jeg har aldri sett slikt utvalg før!

   Slett
 21. Nylig hadde jeg en ferie og besøkte noen venner i Polen. Vi hadde ingenting å gjøre så vi kom til klubben. Vi valgte New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Kvelden gikk veldig bra. Vakre kvinner og spennende forestillinger. neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 22. De beste minnene fra Warszawa har jeg fra klubben New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Den beste klubben i Warszawa!neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 23. De jeg var i Polen med guttene ville vi ha det moro. Mens vi gikk fra klubben til klubben kom vi til New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Den beste klubben jeg har vært i. Fantastiske forestillinger av vakre kvinner.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 24. Polen er et vakkert land. Det fins virkelig flere byer verdt å besøke. Men det er best å begynne med Warszawa, det vil si hovedstad, som er full av livet og har mange interessante klubber. Jeg kom til New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant og jeg må si at jeg ikke forventet klubben på så høyt nivå.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 25. Sopot er en nydelig by! :) Sjekk gjerne ut Besøk Polen, jeg skriver der ofte om forskjellige polske byer: http://besokpolen.blogg.no/1362568948_ikke_bare_natteliv_i_.html

  SvarSlett
 26. Da jeg var i Warszawa fikk jeg en veldig smakelig mat i restaurant New Orleans. Maten var vakkert servert på tallerken og smakte veldig godt.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 27. Nylig hadde jeg en ferie og besøkte noen venner i Polen. Vi hadde ingenting å gjøre så vi kom til klubben. Vi valgte New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Kvelden gikk veldig bra. Vakre kvinner og spennende forestillinger.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 28. Hvis dere noensinne kommer til Warszawa og har lyst til å feste i klubben på et høy nivå, så det er verdt å besøke New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant. Fantastisk sted, spennende atmosfære og dessuten flott mat. Jeg anbefaler den.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 29. Hvis dere vil ha det moro i Polen må dere besøke Warszawa. Veldig deilig by, fine klubber, særlig New Orleans Gentlemen's Club & Restaurant . Den gjorde et stort inntrykk på meg. Bortsett fra fantastiske danserinner må man ikke glemme det fine kjøkkenet som serverer smakelige måltider.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 30. neworleans.pl/en/?nkpage=1I Warszawa anbefaler jeg nattklubben New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant. Den er virkelig verdt å besøke. Jeg har ikke glemt denne kvelden til denne dagen.

  SvarSlett
 31. Den beste maten i Polen fikk vi i restauranten New Orleans. Veldig elegant, servert slik at alt var tilpasset. Jeg har aldri spist så smakelig før.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 32. Vakreste kvinner bare i Polen! Og den beste å besøke er New Orleans Gentlemen's Club&Restaurant for å møte de vakreste, såkalte "perlene". Fantastiske danserinner. Jeg kan forsikre at det er verdt å komme bare for dem.
  http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 33. Jeg er ikke en fan av sightseeing. Men jeg elsker å utforske nattelivet. Nylig kom jeg til New Orleans i Warszawa. Fantastisk sted. Alkohol (åpen bar koster ca 50 euro), god mat og dansere ... sexy og veldig talentfull. Danseshow er imponerende. Det er vanskelig å glemme det.

  SvarSlett
 34. Another very impressive and informative blog. I wish you the Best of luck in your endeavors. Thank you for sharing
  Herbal Incense

  SvarSlett
 35. Jeg savner Warszawa på denne listen. Det er en vakker by der alle vil finne noe for seg selv. Nattelivet passer meg mest, så jeg besøkte flere klubber. Jeg sikkert husker New Orleans. Jeg har ikke sett slike danseshow på røret i andre steder. Sexy kropper og havet av alkohol. Det er et paradis for enhver mann. http://neworleans.pl/en/?nkpage=1

  SvarSlett
 36. Jeg var nylig på en forretningsreise i Warszawa. Jeg hadde en forretningsmiddag på New Orleans sammen med danseforestillinger. Det er ingenting bedre enn å avslutte forretningsmøter i selskap med vakre kvinner.

  SvarSlett
 37. Fantastisk bra underholdning på New Orleans - aldri har transene tatt seg bedre ut!!Lett å gå fem på etter noen drinker :-D

  SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes