NYESTE

Festivalsommer: Vær med å bygg "Dream City" i Roskilde

Mange av sommerens reiser er knyttet til spennende musikalske opplevelser på utallige festivaler rundtom i hele Europa. Roskildefestivalen i Danmark tar virkelig festivalgjengerne på alvor og lanserer denne sommeren "Dream City", et konsept hvor alle deltakerne blir invitert til å bygge en unik festivalby.


Festivalen kaller det selv "den ultimate lekeplass", en plass der kreativiteten får fritt spillerom og vanlige regler settes til side. Det oppfordres til å lage karuseller av gamle spisestuestoler, tårn for å manifestere kjærlighet til en person, festivalen eller et favorittband eller kreere et kjempeinstrumenter som er designet for å vekke alle camperne hver morgen. Her er det altså kun fantasien som setter grenser :)

En del av konseptet er også at alle skal kunne ta del i hverandres byggverk og forbedre og utvikle det sammen! Spennende og med forhåpentligvis utrolig kreative og nytenkende resultater!

Har du tenkt deg på festival i sommer? Fristet det med å delta på et lite byggverk i "Dream City"?

Legg inn en kommentar

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes