NYESTE

Ukens reiseblogg: Randi's Tanker

Denne ukens reiseblogg er en spennende blogg som handler mest om Spania, og mye om Porto de Soller på vestkysten av Mallorca og Puerto de Mogan på Gran Canaria. Bloggen skrives av Randi, og hun har valgt å kalle den Randi's Tanker

Snapshot av forsiden av bloggen Randi's Tanker

Bloggen er enkel og oversiktlig, og har masse gode tekster og beskrivelser av opplevelser og tips til andre som gjerne vil oppleve det unike med ulike destinasjoner i Spania, på Mallorca og spesielt Porto de Soller. Randi beskriver selv at hun har funnet sitt Paradis på jord nettopp i Porto de Soller, og det er ikke vanskelig å skjønne med alle de flotte gjengivelsene hun presenterer til oss.

Nydelig bilde av byen i Porto de Soller. Bildet er lånt fra Randi's Tanker

Strandliv og byen tett i tett i Porto de Soller. Bildet er lånt fra Randi's Tanker

Randi skriver også innlegg som gjesteblogger på nettstedet mittspania.com, så hvis du har besøkt det nettstedet har du gjerne lest noen av innleggene hennes der.
Fikk du lyst til å se flere flotte bilder og lese om ulike tips og opplevelser fra Spania er det bare til å klikke seg inn hos Randi's Tanker og drømme seg bort. 

1 kommentar :

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes