NYESTE

62 spennende reiseblogger!

Norske Reiseblogger har vokst ennå mer, og består nå av hele 62 unike reiseblogger! Er du på jakt etter gode tips til helgeturer, lurer på hvordan det er å studere eller bosette seg i utlandet eller planlegger du en jorden-rundt reise finner du garantert massevis av gode tips og råd i en av bloggene tilknyttet siden.

Alle de registrerte bloggenes siste innlegg ligger til enhver tid fremme på siden under 4 ulike kategorier:

Jorden rundt
tips og råd om lengre reiser rundt i verden
Ut på tur
tips og råd om kortere reiser i inn- og utland
Studieliv
hvordan det oppleves å studere i utlandet
Utenlandsliv
hvordan det er å bosette seg i utlandet

Hvilke blogg som hører til hvilke kategori kan du finne i fanene øverst, og alle bloggene samt verktøy for å registrere egen blogg finner du under fanen "oversikt reiseblogger". Link gjerne også inn et spesiellt reisebrev du er veldig fornøyd med under fanen "reisebrev".

Håper du liker siden og får masse god inspirasjon til spennende reiser både nå og fremover. Gi gjerne tilbakemeldinger hvis det er noe du savner eller reisemål du ønsker å lese mer om.

Følg oss også på Facebook og meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev!

God reise :)

1 kommentar :

  1. Bare siden innlegget ble skrevet på torsdag har vi vokst oss enda større. 67 spennende blogger er nå registrert på samlesiden :)

    Så gøy! :)

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes