NYESTE

Ukens reiseblogg - ReiseLiv

Denne uken presenterer jeg en blogg som kan bli kjempespennende å følge fremover. Den er faktisk siste tilskudd i reisebloggfamilien her på Norske Reiseblogger, og jeg ble umiddelbart fasinert og begeistret. Bloggen heter ReiseLiv og skrives av 22 år gamle Liv som skal ut på en 5 måneder lang jorden-rundt reise som starter i juli 2012.
Liv er ganske så bereist til tross for sin unge alder, men har ikke beveget seg så mye utenfor Europa. Forberedelsene, planleggingen og tankene rundt reising skal derfor bli ekstra spennende å følge fremover!

Planlegger du en lignende reise, eller lurer du på om du skal hive deg uti ukjent reisefarvann kan du sikkert hente masse inspirasjon og tips her hos ReiseLiv. Lykke til med planleggingen, forberedelsene og ikke minst reisen, Liv!

1 kommentar :

  1. Oi, så gøy dette var! Har jo knapt fått tid til å fortelle om bloggen til venner og familie, så hadde ikke regnet med å bli ukens reiseblogg! Takk for fine ord, setter stor pris på det :)

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes