Ukens reiseblogg: Magdalena - Livet på Bali

Denne ukens reiseblogg er den spennende bloggen til Magdalena som er student på Bali. Bloggen hennes finner du her Magdalena - Livet på Bali
Magdalena studerer reiselivsledelse, og skriver godt om både studier, utflukter, sosialt liv og spennende opplevelser. Hun har masse flotte og fristende bilder som man kan bli helt reisesyk av å se på.
I tillegg til å skildre de gode opplevelsene under studiene har hun også beskrevet sterke opplevelser fra bl.a. et besøk i Jakarta. Veldig positivt at hun setter søkelys på også de vanskelige og ikke fullt så flatterende sidene av reiseopplevelsen. Hun utviser også et sterkt engasjement for lokalbefolkningen og opplevelser hun har i fengselet hun jobber i. Veldig flott!
Magdalena skriver veldig godt og får ihvertfall meg til å angre på at jeg ikke har vært på Bali. God reklame for både studiet og landet.
Vurderer du å studere reiselivsledelse i utlandet/på Bali kan jeg anbefale en tur innom bloggen til Magdalena. Du vil nesten garantert uansett bli veldig fristet til å ta en reise til vakre Bali!

Etiketter: