Ukens reiseblogg: New Life in Spain

Denne ukens reiseblogg er New Life in Spain. Bloggen skrives av Norwegian señorita og omhandler det å flytte til et nytt land og lære seg både et nytt språk og en ny kultur å kjenne.


Om bloggen sin skriver Norwegian señorita dette:

" Here I am telling about the things that happen along the way, thoughts and experienses, things worth seeing and doing, in some sort of diary of my New Life in Spain. You`re more than welcome to join my new adventure!"


Bloggen viser oss et variert og nyansert bilde av det å flytte til et nytt land, bl.a gjennom å beskrive prosessen med språkopplæring, det å tilpasse seg ny kultur, praktiske sider ved f.eks. å få seg et sted å bo osv. Her er masse flotte og fristende bilder som gir oss et godt innblikk i de to byene hun har bodd i til nå, Malaga og Barcelona.


En flott funksjon hun har lagt inn, er et Google-map med markeringer av hennes beskrivelser av steder o.l. fra Malaga. Kjempesmart for dem som vil forsøke å oppsøke de beskrevne stedene uten å måtte lete seg halvt ihjel :)


Norwegian señorita startet med å skrive blogg før reisen startet, og den inneholder derfor også mange gode tips og beskrivelser av både praktiske problemstillinger såvel som følelsesmessige utfordringer. Levende og godt beskrevet slik at du føler at du kommer innpå henne som person og menneske. Dette er med andre ord en god blogg for både den som vil lære mer om kulturen i Spania og om det å flytte til et nytt land. Spennende lesning! Ta gjerne turen innom New Life in Spain og se selv...!

Etiketter: