Ukens reiseblogg: Hamaca Reiseblogg

Denne ukens reiseblogg er Hamaca Reiseblogg. Bloggen skrives av Ingeborg og inneholder masse god lesning om spennende reisemål i hele verden. Ingeborg har hatt to lange backpackerturer, en på 3 og en på 6 måneder i tillegg til masse andre kortere reiser.Om hvordan hun ble "smittet av reisefeber" skriver hun:

"Etter russetiden i 2007 visste jeg fortsatt ikke hva jeg ville bli eller gjør med livet, og valgte derfor Valdres Folkehøgskole, som to av kusinene mine også hadde gått på. Linja ble Idrett-Bistand- Afrika, som bød på turer i den norske naturen, samt en måneds tur til Sør-Afrika. Det ble et annerledes og spennende år, der jeg kom vekk fra den stillesittende mediehverdagen, og fikk noen skikkelige opplevelser for livet, både i Norge og i Afrika. Jeg tror det må være her jeg ble smittet med reisefeberen jeg fortsatt sliter med, og sannsynligvis aldri kommer til å bli kvitt igjen.

Så en advarsel til alle og enhver - om du først begynner å reise, ikke tro at reisefeberen slepper taket! Det har den ikke gjort med meg hvert fall!"


En flott funksjon som ihvertfall får meg veldig interessert i å lese mer og mer av innleggene hennes er det lille vinduet på siden med flotte bilder av reisemål fra både inn- og utland. Bildene linker selvfølgelig til innleggene, så her er det bare til å slå seg løs og klikke i vei!

Ingeborg har også lagt inn en flott landoversikt som systematiserer innleggene hennes både i forhold til land og emner. Kjempepraktisk og enkelt å finne frem i! Så hvis du tør å utsette deg for faren med å bli "smittet" av reisefeber du også, er det bare til å ta en titt innom Hamaca Reiseblogg :)

Etiketter: