NYESTE

Ukens reiseblogg: Hamaca Reiseblogg

Denne ukens reiseblogg er Hamaca Reiseblogg. Bloggen skrives av Ingeborg og inneholder masse god lesning om spennende reisemål i hele verden. Ingeborg har hatt to lange backpackerturer, en på 3 og en på 6 måneder i tillegg til masse andre kortere reiser.Om hvordan hun ble "smittet av reisefeber" skriver hun:

"Etter russetiden i 2007 visste jeg fortsatt ikke hva jeg ville bli eller gjør med livet, og valgte derfor Valdres Folkehøgskole, som to av kusinene mine også hadde gått på. Linja ble Idrett-Bistand- Afrika, som bød på turer i den norske naturen, samt en måneds tur til Sør-Afrika. Det ble et annerledes og spennende år, der jeg kom vekk fra den stillesittende mediehverdagen, og fikk noen skikkelige opplevelser for livet, både i Norge og i Afrika. Jeg tror det må være her jeg ble smittet med reisefeberen jeg fortsatt sliter med, og sannsynligvis aldri kommer til å bli kvitt igjen.

Så en advarsel til alle og enhver - om du først begynner å reise, ikke tro at reisefeberen slepper taket! Det har den ikke gjort med meg hvert fall!"


En flott funksjon som ihvertfall får meg veldig interessert i å lese mer og mer av innleggene hennes er det lille vinduet på siden med flotte bilder av reisemål fra både inn- og utland. Bildene linker selvfølgelig til innleggene, så her er det bare til å slå seg løs og klikke i vei!

Ingeborg har også lagt inn en flott landoversikt som systematiserer innleggene hennes både i forhold til land og emner. Kjempepraktisk og enkelt å finne frem i! Så hvis du tør å utsette deg for faren med å bli "smittet" av reisefeber du også, er det bare til å ta en titt innom Hamaca Reiseblogg :)

2 kommentarer :

  1. Denne bloggen har jeg fulgt i et halvt år! Hamaca reiseblogg er definitivt spennende inspirasjonskilde!

    SvarSlett
  2. Oi, så gøy at jeg er ukens reiseblogg! :D Takk for god beskrivelse av bloggen! Setter stor pris på det!
    Reisehilsen fra Ingeborg ;)

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes