Ukens reiseblogg: Escaping Life

Denne ukens reiseblogg er den spennende bloggen Escaping Life, en blogg om et par på reise rundt i verden. Tormod og Frøydis skriver om seg selv på sin blogg:


" I Juli 2010 solgte vi alt vi eide og bestemte oss for å forlate den verden vi kjente, til fordel for det ukjent livet utenfor. Nå lever vi livets glade dager på reisefot og nyter hvert sekund. Her på Escaping Life blogger vi om hverdagslige ting vi opplever rundt i verden

I bloggen kan du følge paret på sin livs reise og gjennom hverdagslige opplevelser klarer de å formidle essensen av det som gjør reising til en så populær aktivitet. Både store og små opplevelser får plass i bloggen og gir oss en sniktitt inn i deres veldig annerledes hverdagsliv. Her er også masse gode reisetips om alt fra safer på hotellrom, veggedyr og solbeskyttelse.


Fra innlegget Fredagsvafler:  spennende vafler med både kokosmasse, sesamfrø, kokosmelk og mais


De har dessuten også kategorisert innleggene på en original måte under kategorier som; Spirituelt, Malt og humle, Matopplevelser osv. i tillegg til at du kan finne innleggene under de ulike land.

Ta en titt innom Escaping Life og du kan risikere å bli inspirert til å ta en lignende avgjørelse selv, og selge alt du eier og legge i vei på ditt livs reise. Du er herved advart! :)

Etiketter: ,