Mange nye reiseblogger lagt til

Det er kjempegøy å se at mange nordmenn med ulike reiseblogger finner frem til denne bloggen og registrerer seg. Her er utrolig masse gode tips og råd for både deg som vil reise jorden rundt, bosette deg i utlandet, studere i utlandet eller du trenger input til gode reisemål for ferie- eller helgeturer.


For å gjøre det mer oversiktlig å finne frem i de ulike typene av reiseblogger er nå blogrollen i høyre kolonne delt opp i 4 kategorier.


Blogger om nordmenn på lengre rundreiser i verden

Blogger om spennende reisemål for større eller lengre reiser, inn- og utlands

Blogger om nordmenn som studerer i utlandet

Blogger om nordmenn som har bosatt seg i utlandet for lengre eller kortere periode

Nyeste innlegg i de ulike kategoriene vil alltid ligge øverst under hver blogroll. Dermed vil du som leser alltid ha ferske innlegg i flere ulike kategorier lett tilgjengelig uansett hvor på Norske reiseblogger du beveger deg.

Gi gjerne en tilbakemelding på hva du syns om inndelingen i de ulike kategoriene, eller hvis du har andre tips til hvordan bloggen kan bli mer aktuell og spennende.

Husk at det nå er veldig enkelt å registrere reisebloggen din eller et godt reisetips. Sjekk ut fanene øverst for mer informasjon. (Innlegging av bloggene i blogrollen skjer manuelt av administrator etter at de er registrert via Linky Tool)

Etiketter: , , , ,