NYESTE

Ukens reiseblogg: Annikens Verden

Første reiseblogg som presenteres som "Ukens reiseblogg" på Norske reiseblogger er Annikens Verden.


Screenshot av reisebloggen Annikens Verden


Dette er en spennende og veldig informativ reiseblogg om Annikens turer rundt om i verden. Om sin egen blogg skriver hun:

I "Annikens verden" vil jeg dele mine eventyrlige reiser og uforglemmelige opplevelser med akkurat der! Gjennom bilder og tekst vil jeg ta deg med i trange smau i Bergen, til fjorder og fjell i Norge, elefantridning i Thailand, elvecruise i Vietham, vandring i Killing fields i Kambodsja, Bryllupsfeiring i Malaysia, kamelridning i Egypt, saltsjøer i Tunisia, vingårder i Italia, - og uendelige mye mer! "Annikens verden" gir deg kulturforskjeller, norsk natur, eksotiske strender, matlagingskurs, spa og velvære"


Albir Spain
Bildet er hentet fra innlegget Kveldsstemning langs stramdpromenaden i AlbirBloggen fremstår visuelt som veldig lekker og oversiktlig og du får lyst til å klikke videre og lese alle innleggene. Her kan du også medle deg på mailingliste og motta nyheter og godbiter fra Anniken.

Anniken fanger oss inn i herlige stemninger gjennom sine levende beskrivelser. Det er faktisk en opplevelse i seg selv å lese innleggene og oppdage at man nesten kan kjenne luktene og høre lydene gjennom beskrivelsene.

God tur innom ukens reiseblogg: Annikens Verden1 kommentar :

  1. Helt enig! Dette er en fasinerende blogg og man blir rett og slett "sugd" inn i atmosfæren.
    Gratulerer Anniken, dette var velfortjent!!
    Anne Karin

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes