NYESTE

Hvor går høstferien?

Det nærmer seg høstferieuken for skolene og mange reiser bort til ulike steder. Noen benytter uken som en forlengelse av sommeren og trekker mot varmere strøk, mens andre foretrekker fjellturer, shoppingturer eller en siste helg på sommerstedet.
Skal du på høstferie har jeg veldig lyst til å høre hvilket reisemål du velger og hvorfor. Om du i tillegg har lyst til å dele ferieopplevelsene med oss andre kan du gjerne sende et reisebrev fra din høstferie, så publiseres det her på bloggen. Bilder sier ofte med enn 1000 ord, så gode bilder fra reisen eller reisemålet er ett stort pluss. Sjekk fanen øverst med "send reisebrev" for informasjon om hvordan du går frem.


Min egen høstferie dette året går til Italia, nærmere bestemt Milano. 4 dager med kultur, shopping, god mat og drikke og masse nye spennende opplevelser venter. Det er noe å se frem til...og å se tilbake igjen på senere :)

Hvor går din høstferie?

1 kommentar :

  1. http://youmeandtheworld.com/product-review-x-mini-ii-capsule-speaker

    På denne bloggen kan du lese om meg og mine eventyr, et av Norges lengre eventyr.. Steder som er besøkt og steder som skal besøkes er: Russland, Mongolia, Kina, Borneo, India, Nepal, mexico, Argentina, Brasil, SYDPOLEN og en hel haug av andre utrolige opplevelser!

    Når eventyret er over kan jeg krysse av nærmere 60 land!

    Jeg har ikke bare en blogg men også en nettbutikk med reiserelaterte produkter! Alt fra bøker tilelektronikk

    SvarSlett

Vi håper du likte dette innlegget, og at det var informativt, nyttig og inspirerende. Vi setter stor pris på din tilbakemelding, så legg gjerne igjen en kommentar eller et spørsmål, så svarer vi deg så fort vi kan.

 
Copyright © 2014 Norske reiseblogger - reisetips og reiseinspirasjon. Designed by OddThemes